MBK A/S

Gratis foredrag: Humor begyndere og let øvede v. Rune Green


Dato og tid

Tirsdag d. 7. juni 2016 kl. 18:00 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 6. juni 2016 kl. 17:00

Sted

MBK A/S
Pilestræde 61
1112 København K
Denmark

Arrangør

MBK A/S
+45 3543 4474
mail@MBK.dk

Humor for begyndere og let øvede
Efterhånden ved vi det godt – et humoristisk arbejdsmiljø giver gladere medarbejdere. Men hvordan bliver man endnu bedre til at være humoristisk? Det er måske ikke lige nemt for alle, men i denne peptalk åbner Rune Green op for humoristens værktøjskasse. Han giver sine tilhørere kendskab til humorens virkemidler ved hjælp af morsomme eksempler, og med udgangspunkt i sin store viden om og erfaring med humor. Han giver redskaber og inspiration til hvordan man kan bruge humor til at håndtere de store og små frustrationer i dagligdagen og ikke mindst på arbejdspladsen.

Hvis du kan lære at se det sjove i din dagligdag, så kan du også lære at tænke kreativt. Du kan blive bedre til at vende en arbejdssituation “på hovedet” og se den fra nye spændende vinkler. Det kan give ny energi til at løse de problemer, der opstår på din vej, mens du oven i købet gør det med et smil på læben.

Rune Green
Han er en af de sjoveste foredragsholdere vi kender. Han er humorist og ved ALT om humor og humorens virkemidler. Rune er genial til at vende alting på hovedet og se det sjove i selv de sværeste situationer.

Med 25 års erfaring som foredragsholder øser Rune Green ud af sin humor-værktøjskasse, når han overrasker med pointer, som du ikke så komme. Han er uddannet fra Århus Universitet, hvor han har udforsket humor og komik, og ved at bevidst brug af humor, gør din arbejdsdag nemmere og meget sjovere. Genial foredragsholder, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som samtidigt skal være SJOVT.

Dato, tid og sted
Tirsdag den 7. juni 2016 kl. 18 – 19:30, Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).


Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

MBK A/S
+45 3543 4474
mail@MBK.dk