MBK A/S

Lær at sælge med LinkedIn – uden at være sælgende


Dato og tid

Tirsdag d. 22. maj 2018 kl. 18:00 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 21. maj 2018 kl. 16:00

Sted

MBK A/S
Pilestræde 61
1112 København K
Denmark

Arrangør

MBK A/S
+45 3543 4474
mail@MBK.dk

Lær at sælge med LinkedIn - uden at være sælgende

Der er en meget mere effektiv metode end kold kanvas, som ikke en gang gør ondt. Den hedder social selling på LinkedIn.

I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du; og det er ikke svært at lære.

På de sociale medier er den klassiske ’sælge-Helge-på-brede-fælge’ type røget fuldkommen ud af loopet. I hans sted er kommet specialisten; ham der virkelig ved noget om sit produkt eller ydelse, og som tilbyder noget ægte værdifuldt.

LinkedIn er en meget jomfruelig salgskanal: På LinkedIn er det kun 5 % af brugerne, der laver alt indholdet – de resterende 95 % står bare og kigger på; og ud af de 5 % er der nærmest ingen, der bruger mediet målrettet til salg.

Vi hjælper alle, der har brug for at booste salget, med at lære at bruge LinkedIn som en ny salgskanal.

Uanset hvor du er, så vil du få noget ud af at lytte til dette budskab. Siden sommeren 2015, har mere end 3.500 mennesker fået præsenteret LinkedInsiders metoder og værktøjer, og dem, der har brugt dem, har fået målbare salgsresultater.

Ligesom en hammer virker for en håndværker, som har lært at bruge den korrekt og øver sig, på samme måde er LinkedIn for den, som investerer tiden i at lære værktøjerne at kende for at opnå resultater, som synlige for én selv – og andre.

LinkedIn er ikke svært, når du har lært, hvordan du skal bruge det.

Oplægget egner sig godt til personer, som arbejder med salg til daglig, men også HR med interesse for at udvikle medarbejdernes kompetencer i B2B segmentet online, såvel som marketingsansatte/ansvarlige, der har ansvar for at sælgernes tilstedeværelse på LinkedIn og sociale medier generelt.

LinkedIn favner bredt – alle virksomhedsstørrelser har brug for salg, så alle er velkomne til at søge inspiration.


Jacob Elton og Martin Lund
Jacob Elton og Martin Lund er stiftere af LinkedInsider, og har s
iden sommeren 2015, hjulpet over 350 mennesker gennem deres LinkedIn kurser, med at blive uddannet i brugen af LinkedIn til salg.

Deres ambition, er at påvirke så mange mennesker som mulig, da de har set at LinkedIn er med til at ændre den måde vi laver forretning med hinanden på i Danmark!

Dato, tid og sted
Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

MBK A/S
+45 3543 4474
mail@MBK.dk