MBK A/S

De Tre Rum


Dato og tid

Mandag d. 15. januar 2018 kl. 18:00 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 14. januar 2018 kl. 16:00

Sted

MBK A/S
Pilestræde 61
1112 København K
Denmark

Arrangør

MBK A/S
+45 3543 4474
mail@MBK.dk

De Tre Rum 
Den nødvendige disciplin i visdommens tidsalder

Ifølge den amerikanske og nu afdøde forfatter Stephen Richards Covey vil videnssamfundet i de kommende år blive erstattet af visdommens tidsalder. Hvis vi ikke formår at lave dette bevidsthedsskift i tide, vil menneskeheden stå over for uoverskuelige problemstillinger.

På samfundsplan handler det ikke kun om globale udfordringer som skattely, miljø- og flygtningeproblemer, men i lige så høj grad om håndteringen af de teknologiske muligheder som internet, kunstig intelligens og robotter åbner op for. Også på de demokratiske, organisatoriske såvel som på de familiemæssige og personlige planer bliver vi i stigende grad udfordret. Antallet af sygemeldinger på grund af stress, depression og angst er eksempler på det sidstnævnte.

Michael Stig Ørbech vil denne aften åbne op for Coveys iagttagelser og tænkning. Dernæst vil vi blive introduceret til De tre Rum. Der er dels tale om en tænkning såvel som en brugbar metode til håndtering af de dilemmaer vi i stigende grad møder på forskellige planer. Michael vil særligt fokusere på konkrete situationer på de organisatoriske og personlige planer, hvor De tre Rum med fordel kan anvendes. Efter introduktionen vil deltagerne selv få lejlighed til at forholde sig til og afprøve De tre Rum.

Forvent en involverende aften med inspirerende oplæg, dialog og drøftelser i mindre grupper.

Michael Stig Ørbech
Michael har altid været engageret i menneskelig udvikling på det personlige plan såvel som professionelt, hvor han gennem mange år har arbejdet indgående med ledelse og udvikling af organisationer. Han er medforfatter af bogen ”Livgivende Samtaler og Relationer”, som handler om samtaleteknik, samt bogen ”Velfungerende Grupper og Team”, som sætter fokus på procesfacilitering og forandringsledelse af og i grupper og teams. Begge bøger er udgivet på Hans Reitzels Forlag (Gyldendal). Han er desuden blogger om ledelse for Ugebrevet Mandag Morgen. Michael er uddannet MSc (cand. polyt.), Master i Organisationspsykologi (MPO/RUC), Psykoterapeut (EAPT godkendt), IAF Certified Facilitator (CPF) og Council Guide.

Dato, tid og sted
Mandag den 15. januar 2018 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

MBK A/S
+45 3543 4474
mail@MBK.dk